Insumedről

NSUMED táplálkozási koncepció a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére

Az INSUMED táplálkozás tanácsadók 2002 óta sikerrel gyógyítanak Németországban, Ausztriában a túlsúlyos 2-es típusú cukorbetegeknek összeállított INSUMED táplálkozási koncepcióval.

Magyarországon ez az EU-csatlakozás után kezdődött, 2005-ben.

A 2-es típusú cukorbetegség egy olyan betegség, amelyet a túlsúly tovább ront. A cukorbetegség miatt pedig a túlsúlyt szinte lehetetlen leadni. Ördögi kör alakul ki. A táplálkozási szokások megváltoztatása és a testzsír csökkentése feltartóztathatja a cukorbetegséget, javíthatja az állapotot, sőt,- ha csak átmenetileg is – gyógyíthatja azt, különösen akkor, ha rövid ideje áll fenn az anyagcserezavar. 
A betegség sokrétűségét és esetenkénti különböző lefolyását figyelembe véve, nem lehet általánosan kötelező, mindenkire érvényes terápiás irányvonalat meghatározni. 
Az INSUMED ajánlás mindig a laborvizsgálatok és az alkalmazott gyógyszeres kezelés függvényében készül el.

Az INSUMED módszerének köszönhetően megismerkedhet egy könnyen betartható rendszerrel, ízletes ételeket ehet, jóllakhat, nincs tiltott élelmiszer és éhezés, így a jó kedély garantált!

A diéta során speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszert, INSUMED Trinkmahlzeitet fog fogyasztani. Túlsúlytól szenvedők speciális, az INSUMED táplálkozási tanácsadó által megállapított, étrenddel történő kezelése során az INSUMED Trinkmahlzeittel kiegészített táplálkozás elősegíti a hiánybetegségek kialakulásának megelőzését, az izomzat megtartását.

Az INSUMED Trinkmahlzeit lehetővé teszi, hogy zsírszegény, szénhidrát- és élelmi rostban gazdag, mégis alacsony kalóriatartalmú táplálkozást ajánlhassunk Önnek, úgy, hogy a fehérjefogyasztás terén se szenvedjen hiányt.

Az INSUMED Trinkmahlzeit egy speciális főétkezés túlsúlyos diabéteszeseknek, akik cukorbetegségük miatt különleges, terápiás táplálkozást folytatnak.

A Trinkmahlzeit fogyasztásának az előnyei cukorbetegeknél:

– Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, ezért hiánybetegség kialakulásától nem kell tartani.
– Prebiotikus élelmi rostot tartalmaz, ez az emésztés szempontjából kedvező hatású.
– A Trinkmahlzeit zsírtartalma nagyon csekély, így nincs felesleges energia bevitel.
– Alacsony vércukorszint emelkedést, illetve inzulinválaszt vált ki.

Amennyiben Ön 2-es típusú cukorbeteg és csökkenteni szeretné testsúlyát, forduljon az Önhöz legközelebb dolgozó INSUMED táplálkozás tanácsadóhoz!